Fjernundervisning

Grunnkurs (heldags og delkurs 1-4t) kan gjennomføres som fjernundervisning.

Videregående kurs og jobbtrening anbefales ikke å gjennomføres via fjernundervisning (inntil videre).

Undervisningen gjennomføres via Teams eller Teamviewer. Hver deltaker må ha 2 skjermer. En for å se hva kursleder viser og en for å gjøre det samme som kursleder viser. 

I tillegg får man tilsendt et kurshefte (ca. 13 stk. A4 sider) som man på forhånd må skrive ut på papir og ha ved siden av seg (hvis man ikke har 3 skjermer).

I noen tilfeller er hodesett nødvendig, men i de fleste tilfeller er PC-en’s mikrofon og høyttalere gode nok.  Deltakerne kan sitte på forskjellige steder, både hjemme og på jobb.

Det anbefales at programvare og kurslisens (tilsendes) installeres lokalt på forhånd. Vi sender installasjonsveiledning og kurslisens.

Det anbefales maksimalt 6 deltakere på fjernundervisningskursene.

Grunnkursene varer i 6,5 time inkludert 45 min. lunsjpause og en 10 min. pause før og etter lunsj.

Valgfrie tidspunkt 8:00 – 14:30, 8:30 – 15:00 eller 9:00-15:30. Tidspunkt for lunsj og pauser avpasser vi etter deltakernes ønsker.
Kr 12.500,- + mva.

Med denne undervisningsformen er også delkurs på 1-2 timer eller en halv dag, en fin mulighet. Det kan gjelde et spesielt tema, slik som bruk av Telemator Google Kart, mendeoppretting av rør, kabler, skjøter og linjer, ruting av linjer, oppretting og bruk av maler for CWDM-utstyr, registrering av splittere, registrering av PON-nett for å nevne noe. Timepris kr 1.250,- pluss 1 time forberedelse og mva.

Ta kontakt så avtaler vi type kurs, starttidspunkt og dato!

Fra enkle kabelnett til avanserte bredbåndsnett!