Utskrifter fra GIS

I flere av kartmodulene for Telemator (bl.a. TelMe og WinMap) finnes en funksjon for å velge punkt i et område (2 eller flere) og så trykke på en knapp for “Telemator utskrifter”.  Da kommer du til en dialog som gir mulighet til diverse utskrifter i Telemator for de punktene du valgte i kartet.  Se dialogen under.  Se hvordan du kommer til denne dialogen i Telemator Google Kart under «Bruk valgte».

Du kan lese mer om utskriftene under Nettdiagrammodulen, Lederkapasitet mellom punkt, Materiell i nettet… og Kabler….