Materiell

Under menyvalg Materiell finner du undermeny Materiell i nettet og Materiell bestilling.  Begge utskriftene har filter for å filtrere på “Leverandør” og “Prosjekt ID”.

Materiell i nettet

Denne utskriften lister ut alt materiellet som er registrert med antall for hver type.

Den kan være nyttig å bruke når installatøren skal pakke alt materiell som skal være med til byggeplassen.

Materiell bestilling

Denne utskriften inneholder alt materiell i nettet med stk. priser og totalpriser.

Den kan være nyttig å bruke:

1.  Når du skal finne ut verdien på nettet eller en del av nettet (utbyggingsprosjekt) ditt.

2.  Som budsjetteringsunderlag.

3.  Når du har forhåndsregistrert eller prosjektert et nett, kan du lage en bestillingsliste til leverandørene.