Eksporter sammensatt fil

Med disse menyvalgene kan du eksportere sammensatte filer som gjør at du kan importere flere tabeller i en fil.  Se mer under «Importer fil som kan inneholde flere tabeller».  For å se menyvalget må du stå i «Avansert modus».

Forslag til linje start/stopp ender

Hvis du har mange linjer som ikke er registrert med start og stopp-ende kan du benytte dette menyvalget for å lage en sammensatt fil som inneholder start- og stopp-ende for hver linje basert på ytterpunktene for rutingen av linjene.

Ett valgt prosjekt

Med dette menyvalget kan du eksportere alle tabeller som har element med valgt prosjekt ID til en sammensatt fil.  Denne filen kan sendes til den som forvalter en eventuell hoveddatabase og importeres der.

Ett valgt utstyr

Med dette menyvalget kan du eksportere alle tabeller som tilhører valgt utstyr til en sammensatt fil.  Denne filen kan sendes til den som forvalter en eventuell hoveddatabase og importeres der.

En valgt linje med punkt, kabler, traséer etc

Med dette menyvalget kan du eksportere en sammensatt fil som inneholder alle punkt, traséer, rør, kabler, ledere og eventuelt utstyr som valgt linje går gjennom.

Den er nyttig for å sende komplett informasjon om en utleid linje (mørk fiber) fra underleverandører som kan importeres rett inn i mottakers database.

Funksjonen eksporterer også TM_POINTS og TM_TRACES fra TelMe når databasen ligger i SQL Server.  Det vil si at man også får med eventuelle knekkpunkt på traséene.

Filen fra denne eksporten importeres med menyvalget for import av sammensatt fil: Eksport/Import > Eksporter/Importer tabeller > Tabell: Importer fil som kan inneholde flere tabeller, Operasjon: Importer fra sammensatt tabulatordelt fil

TelMe workspace må åpnes på nytt etter import.  Forutsetninger for at dette skal fungere:

TelMe og Telemator må benytte samme MS SQL Server database

TelMe Point_ID og Trace_ID i importfilen må finnes i Telemator fra før eller importeres i samme importfil