Prosjekt – Valgt

Prosjekt

Denne utskriften lister ut alle element som tilhører et valgt prosjekt.

Det kan være nyttig når du skal lage en prosjektmappe eller sende informasjon til en entreprenør.

Skjøtekort for kabler (tekstbasert)

Anbefalt utskrift for montør ved skjøting: Med denne utskriften kan du skrive ut tekstbaserte skjøtekort for alle punkt i valgt prosjekt.

Utskriften kommer ut med skjøtene i seksjoner under hverandre.  Haker du av for «Vis i Excel» kommer de ut med en arkfane for hvert punkt.

Trykker du på knappen Default normal blir kryssene for kolonner satt på en måte og trykker du på Default Excel blir de satt på en annen måte.  Du må prøve deg frem for å finne den måten du foretrekker.

NB: Excelutgaven er enkel og grei og gi ut som underlag for montørene som skal utføre skjøtingen.

Vertikalvisning av kabelnett i bygninger (SVG-tegning)

Med denne utskriften kan du skrive ut en vertikalvisning av kabelnettet i bygninger.  Filen lages i SVG-format og vises i en nettleser og kan justeres i f.eks. Microsoft Visio (som leser *.svg filer).

Dette forutsetter:

Alle punkt (node, etasjefordelere, uttak) og kabler er registrert med prosjekt ID

Prosjekttype kan gjerne være fylt inn på prosjektet

Bygningsnummer, bygningsnavn eller oppgang må være fylt inn i «adresselinje 1» på punktene for å få delt bygningene.  Eventuell tekst etter komma vises ikke, så der kan fylles inn mer detaljinformasjon, slik som romnummer og annet.  Eksempel på skrivemåten: Oppgang 12A, Rom 356

Bruksenhet, etasjenummer eller etasjeplan må være fylt inn i feltet «bruksenhet/etasje» på punktene for å få delt bygningene opp i etasjer i tegningen.  Fylles bruksenhet inn, vil funksjonen hente ut de 3 første tegnene, de tilsvarer etasje.

Endringslogg

Med denne utskriften kan du skrive ut en logg over alle endringer på komponentene i valgt prosjekt.