Oppsett for ruting på kontakter (patching)

Dette menyvalget benytter du for å spesifisere hvordan de forskjellige trådene i linjene skal rutes på pinner i kontakter.  Denne funksjonaliteten benyttes i forbindelse med patching i patchpanel hvor du ønsker å forholde deg til kontaktene istedenfor pinnene.  Se også Manuell ruting på kontakter (patching)

Slik konfigurerer du “Kontaktruting” (patching):

1.  Velg Oppsett for ruting på kontakter (patching) i Vis menyen.

2.  Du kommer til dialogen “Oppsett for ruting på kontakter (patching)”.

Dialogen for konfigurering av ruting på kontakt.

3.  Skriv hvilke tråder i linjene som skal rutes på hvilke pinner i hvilke kontakttyper.  I patchpanel hvor det er forskjellige typer kontakter i hver ende av patchsnoren må du lage 2 spesifiseringer for samme linjetype.  Spesifiseringen har følgende format: Linjetype;Kontakttype = pinne=tråd, pinne=tråd, pinne=tråd osv.  Se eksemplet i dialogen over.