Importer database fra FELIKS

Med dette menyvalget kan du importere en database som er registrert i FELIKS (Forsvarets Elektroniske Linjekartotek System).

Du kan importere data fra FELIKS versjon 2.1, 2.11, 2.12 og 2.51, 3.0  Kontakt MX Data hvis du ønsker å importere fra en annen versjon eller hvis du får problemer med importeringen.

NB: FELIKS databasen vil ikke bli berørt av import til Telemator.

Importer fra Feliks 2.x

Slik gjør du det:

1.  Velg Importer database fra FELIKS  -  Importer fra Feliks 2.x i Import/Eksport menyen.  Du kommer til dialogen "Telemator".

2.  Trykk på knappen OK.

3.  Velg filmappen for FELIKS databasen som skal importeres.

4.  Trykk på knappen OK.

Importer fra Feliks 3.x

Slik gjør du det:

1.  Start Feliks

2.  Velg aktuelt sentralområde fra DSN listen.  Det er sannsynlig at datakilden er kalt det samme som sentralområdet som er åpnet i Feliks og at du derfor kjenner det igjen umiddelbart uten å gå inn i Feliks oppsett.

3.  Trykk på knappen Start import.

Merk:

Krysslenker blir lagt inn i Kabeltrunkkartotek

Beskyttelsesgrad for linjer blir lagt i “eier” feltet i Linjekartotek

Sekundærtabeller som ikke importeres blir lagt i tekstfiler