Flytt nettområde til SQL-databaseserver

Med dette menyvalget under Fil > Database vedlikehold flytter du et filbasert nettområde til en SQL-basert databaseserver.

Steg 1: Dersom driver mangler installeres den først ved å trykke på knappen Installer anbefalt SQL driver

Steg 2: Oppgi filnavnet til filen som inneholder koblingen til databaseserveren.  Normalt benytter du forhåndsinnfylt filnavn:

Se «Oppsett av forbindelse til SQL-server» nedenfor for innhold i denne filen (navn på server, database, bruker og evt. passord).

Trykk på knappen Neste

Steg 3: Flytt nettområdet til server ved å trykke på knappene som er merket b, c og d nedenfor:

tm16_2sql_Bilde_Steg3