Alias på punkt, kabler, utstyr og linjer

Dette feltet finner du i Punkt-, Kabel-, Utstyr- og Linjekartoteket.

Her kan du fylle inn eventuell tilleggsmerking, tidligere merking hos annen eier og lignende.  Det kan f.eks. være ID på RIF-merking som legges under kumlokk for å kunne gjenfinnes på vinteren.

Du må gå via knappen bak feltet eller importere ved hjelp av tabellen “Alias for kabler, punkt, utstyr og linjer” for å registrere informasjon.  Se Eksporter/Importer tabeller….

Du kan legge inn så mange alias du ønsker pr element ID.

For å opprette nye alias benytter du knappen Ny.  For å slette benytter du knappen Slett.