Vis eller skjul kolonner i lister

Ved å høyreklikke i en liste (også kalt listeboks) og velge “Kolonner” kan du velge hvilke kolonner du vil vise eller skjule.  Du får tilgang til en dialog hvor du kan krysse inn og ut de kolonnene du ønsker.

Du kan også endre rekkefølgen på kolonner.  Dette gjør du ved å klikke på overskriften på kolonnen du vil flytte med venstre museknapp og så holde knappen nede og dra kolonnen dit du ønsker.

For å få de tilbake til standard rekkefølge kan du benytte menyvalget “Gjenopprett standard rekkefølge”.