Prosedyre for distribusjon av databasefil

Noen ganger kan det være aktuelt å flytte databasen til en annen PC.  Det kan f.eks. være når installatøren overleverer dokumentasjonen til driftspersonell hos byggherren.

Det kan også være lurt å ta en kopi av databasen til en undermappe med visse mellomrom (f.eks. en gang i uken).  Da kan du åpne denne databasen (databasefilen *.tmdb) direkte hvis du ønsker å se hvordan innholdet var for en uke eller flere siden.  Det kan f.eks. være aktuelt i situasjoner hvor du har slettet noe som var feil og ønsker å rekonstruere dette.

Til dette benytter du menyvalg: Fil > Database vedlikehold > Send kopi av nettområde til > Lokal fil TM_xxx_dato.zip, Lokal fil TM_xxx_dato.tmdb (uten Zip) eller e-post.