Når nettområdet er for stort for Telemator Google kart

Du kan velge å skrive ut hele nettet eller bare valgt punkt eller trasé i Telemator Google kart.  Se mer under «Vis hele nettet i Telemator Google kart» og «Vis valgt element i Telemator Google kart».

Men, det er satt inn en sperre på 20.000 punkt og traséer.  Grunnen er at Telemator Google kart er tregt å jobbe med ved større nett.

For å omgå dette problemet kan du vise en del av nettet ved å skrive ut ved hjelp av Nettdiagrammodulen og benytte filteret der og velge «Vis i Telemator Google kart» nederst til venstre i dialogen.  Menyvalg: Utskrift > Nettdiagram > For traséer.

Den mest optimale måten å få ut et brukbart område i kartet noenlunde hurtig er å skrive 80 (eller mindre) i feltet «Største antall nivåer» og trykke OK

I neste dialog velger du «Vis valgte».

Husk at kartet skrives bare ut på din PC, så det er ingen andre som ser det, hverken på intranettet eller Internett.