Naviger i adresser

Med dette menyvalget kan du navigere med utgangspunkt i adresser.

Her kan du klikke deg ned i adresse hierarkiet og finne det punktet eller utstyret du leter etter.  Denne funksjonen fungerer slik du er vant til fra Utforskeren i Windows.

Det er adressene i Punktkartotek som danner grunnlaget for treet.  I rammen for alternativer kan du velge rekkefølge på de 3 adresselinjene og typefeltet.  Under punkt IDene vises utstyrene i hvert punkt.