Mengde ruting av mange linjer i kabler...

Mengde ruting benyttes når du skal rute mange linjer med fortløpende linje- eller alias/telefon på en eller flere kabler.

Dialogboksen for mengde ruting av linjer.

Slik mengde ruter du linjer:

1.  Gå til Kabel- eller Kabel – Zoom ledere kartotek.

2.  Velg kablene det skal rutes i.  Enten på ID, størrelse, eller en kombinasjon.

3.  I feltet “Antall kabler som skal hoppes over mellom hver kabel det rutes i” legger du inn aktuelt antall.  Normalt er dette feltet blankt (Da hoppes ikke noen kabler over).

4.  Oppgi hvilke par som skal benyttes i kablene.  Her er det flere muligheter:

Feltet er blankt = alle par i kablene benyttes fortløpende.

1a = benytt leder 1a i alle kablene.

1b, 2a = benytt leder 1b og 2a i alle kablene.

4-8 = benytt parene 4 til 8 i alle kablene.

20- = benytt parene fra 20 og resten av kabelen.

5.  Oppgi intervall på linje- eller alias/telefon.  Hvis intervallet inneholder flere typer og du ønsker bare en av dem, kan du oppgi det i feltet “Kun linjer av type”.

6.  I feltet “Benytt linje tråder” angir du om alle trådene i linjen skal rutes (feltet er blankt) eller utvalgte tråder (tast inn bokstaven for de forskjellige trådene).

7.  Trykk på knappen OK.