Kartlag i Telemator Google kart

Du kan vise forskjellige «kartlag» i Telemator Google Kart.  Det vil si, du kan velge hvilke element som skal vises.  Det konfigurerer du under arkfanen «Konfigurer ‘Vis hele nettet’».  Den befinner seg under «Alternativer» på «Google knappen».  Det er den svarte trekanten i den røde rammen vist under.

Da kommer du til denne dialogen, hvor du kan velge hva du vil vise i kartet.

Alle punkt: Her kan du velge om du vil vise alle punkt eller ingen.

Alle traséer: Her kan du velge om du vil vise alle traséer eller ingen.

Alle TRACK-: Her kan du velge om du vil vise alle punkt og traséer som er prefikset med TRACK-. TRACK er et eget kartlag hvor eventuelle innmålte filer kan ligge. Du kan også velge med meny i kartet om du vil vise de øverst.

TIPS: Hvis du tar vekk dette krysset går oppdatering av kartet raskere.

Kun element med disse eierne: Her kan du filtrere på hvilke eiere som får vist sine nettelement.  Merk at du har en knapp bak feltet for å hente tekst fra Eierkartoteket.

Alle kabler - Kabeltyper: Her kan du velge hvilke kabeltyper du skal vise.  NB: Der kablene ligger i traséer er det traséene for kablene som vises.

MERK: Det som vises kommer i tillegg til det elementet du har valgt i det kartoteket du står i når du trykker på knappen.

TIPS 1: Hvis du ikke ønsker vise valgt element (hvis det ikke inngår i utvalget du har gjort her), så bruk Telemator Google Kart-knappen i skjermbildet «Status i dag».

TIPS 2: Hvis du bare skal vise et bestemt prosjekt i kartet, så stå i Prosjektkartotek når du trykker Telemator Google Kart-knappen.  Dette forutsetter at du har valgt aktuelt prosjekt og at alle element som tilhører prosjektet er registrert med prosjekt ID.