Kalender

Bak datofelt har du en knapp for å velge dato fra en kalender.

Dato skrives på det formatet som er valgt i Windows kontrollpanel.  I Norge er det normalt dd.mm.åååå.

Bak datoen kan du også skrive et klokkeslett på formen: tt:mm
Eksempel: 31.01.2006 12:30

Slik setter du inn datoen fra den innebygde kalenderen:

1.  Trykk på knappen  bak feltet som skal fylles inn med dato for å komme til "Kalender".

2.  År kan endres ved å klikke på årstallet og skrive eller velge.

3.  Måned velges med de to knappene øverst i hvert hjørne eller ved å klikke på månedsnavnet og velge.

4.  Når år og måned er valgt klikker du på ønsket dato.

5.  Ønsker du å fylle inn klokkeslett etter datoen, er det også plass til det. Da på formen tt:mm.