Hvilke filer tilhører TELEMATOR

Dette er en oversikt over filer som enten følger med Telemator eller som blir laget automatisk.

Mappe

Fil

Forklaring

Telemator

*.exe *.dll

Programfiler.

Telemator

Telematw.chm

Hjelpefil.

Telemator

Tel-????.lic

Lisensfil som bl.a. inneholder informasjon om brukersted og hvilke moduler du har lisens for.

Telemator\

Mitt nett

TM_*.tmdb

Fil som inneholder filbasert database for ett nettområde.  (Benyttes ikke når du bruker databaseserver)

Telemator\
Mitt nett

*.udl *.dsn

Fil som inneholder det som skal til for å koble til nettområde/database i databaseserver.

Telemator\Lib

RoutCont.ini

Inneholder kontakt ruting definisjonene.

Telemator\Lib\Gab

gab.tmdb

Database med adresser i Norge.

Telemator\Lib\Visio

TelVisio.vss

TelVisio.vst

Filer som inneholder maler for å tegne ut nettdiagram vha. Visio.

Telemator\Lib\CabColor

Tel-p-10gr.ini

DEF-61-12.ini

osv.

En fil for hver kabel fargekode som er definert.